Customer Journeys (Management)

26 februari 2016 – Nieuwegein

Customer Journey (Management) hoor je nu overal. Maar hoe manage je de weg die je klanten afleggen? En wat als je miljoenen klanten hebt, hoe breng je die in kaart? Waar ligt de prioreit? Er is een manier.

Eén van de antwoorden ligt in het (her-) kennen van je klant. Designers zijn daar goed in. Die kruipen in de huid van de klant. Op zoek naar antwoorden, gedrag. Een ander antwoord is de manier van werken. Designer zijn meer van het doen, proberen, uittesten van leren en weer doorgaan. ‘Ouderwetse’ bedrijven kunnen daar wat van leren en doen dat nu door designers over te nemen.

workshop-customer-journeys

Tijdens deze workshop ga je beleven dat het anders kan. We gaan dieper in op het hoe en waarom van customer journeys. Waar begin je nou eigenlijk? Wat is nu daadwerkelijk het probleem van jouw klant? En hoe neem je de klant mee als onderdeel van jouw proces? Ben je nieuwsgierig naar de samenhang van persona's, klantreizen, inzichten en concepten? Schrijf je dan in voor deze workshop.

In deze zeer hands-on sessie, worden case studies en voorbeelden gecombineerd, en gaan je zelf aan de slag met een case. Op zoek naar nieuwe concepten die jullie uiteindelijk aan elkaar gaan presenteren.

Over Marcel Jansens

Een super leergierige, blije en 37 jarige Service Designer met UX Design achtergrond. Nieuwsgierig in wat iemand beweegt en op de hoogte van veel wat nieuw en happening is. Ooit begonnen als programmeur, en sinds ik me kan herinneren ben ik in discussie over het Waarom en Hoe van (online) diensten. Dus waarom niet zelf concepten bedenken. Zo gezegd, zo gedaan.

Momenteel veel in gesprek met consumenten en bedrijven over diensten die zij afnemen. Op zoek naar ideeën waarbij de zo vaak genoemde ‘customer experience’ optimaal is. Allemaal in de rol als partner van het Design Thinkers bureau genaamd BullFrog Avenue.

Praktische informatie

Datum en tijd Vrijdag 26 februari 2016
Locatie Vergaderzaal Kantoor Zoomers
Zoomstede 13
3431 HK Nieuwegein
Tickets € 150,00. Workshops zijn vrijgesteld van btw.
Voorwaarden Tickets kunnen niet geannuleerd worden, maar zijn wel overdraagbaar.
Lees de informatie voor deelnemers »