Minibreaks

19 januari 2015 – Utrecht

Minibreaks is een platform waarop alle werknemers van eFocus zijn aangesloten. Dit systeem selecteert willekeurig een aantal collega's die in vijf minuten gezamenlijk een opdracht moeten uitvoeren. Daarmee kunnen zij punten behalen voor hun tribe (team) en virtueel ruimtes binnen het pand claimen. Daarnaast leveren de opdrachten waardevolle input voor lopende projecten.

Minibreaks

Minibreaks is de concretisering van verschillende ideeën om 'iets' met co-creatie, lokalisering van collega's, gaming, notificaties of interdisciplinaire kruisbestuiving te doen.

Op 19 januari vertelde Bram Verbeek — vanuit interaction design perspectief — over de eerste ideeën, het bouwen van het minimal viable product en de toekomstplannen voor het Minibreaks platform.

Bram Verbeek woont in Utrecht en is interaction designer. In juli 2014 maakte hij de overstap van wehkamp.nl naar eFocus. Hij houdt zich graag bezig met het concretiseren van innovatieve ideeën die hout snijden voor de eindgebruiker.

Voor deze editie van het Design by Fire Café waren we te gast bij eFocus — een fullservice internetbureau, met vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Eindhoven.

Praktische informatie

Datum en tijd Maandag 19 januari 2015
Locatie eFocus
Kanaalweg 29
3526 KM Utrecht