If your dreams don’t scare you, they’re not big enough

19 april 2016 – Breda

Als ontwerpers moeten we de wereld zien als één grote speeltuin. Met de juiste mindset zijn er overal kansen te vinden. En met onze kennis en expertise van het creatieve ontwerpproces kunnen we deze kansen omzetten naar echte producten en diensten. Bij Oak & Morrow dagen ze zichzelf continu uit om groots te dromen.

Tijdens dit praatje dook Jeroen, mede-oprichter en creative director bij Oak & Morrow, in de mindset van de studio en liet zien hoe ze 25% van hun werktijd weten te spenderen aan zogenaamde Dream Projects. Zelfs hoe deze manier van denken een absolute must is binnen de studio. Naast werk voor klanten zitten ze (mede) achter de meest succesvolle Nederlandse kickstarter Beam, hebben ze sociale impact gehad met een interactieve documentaire en werken ze momenteel aan diverse trajecten in uiteenlopende gebieden: van geur en openbaar vervoer tot educatie en storytelling.

En centraal achter deze sessie stond de vraag: wat zijn jouw dromen en hoe ga jij ze waar maken?

Jeroen van Geel is mede-oprichter en creatief directeur van de strategische design studio Oak & Morrow en de startup Beam Labs. Zijn doel is om een beetje van verwondering in de wereld terug te brengen. Zelfs al is het maar voor zichzelf.

Praktische informatie

Datum en tijd Dinsdag 19 april 2016
Locatie Brandpunt
Reigerstraat 16
4811 XB Breda