Aannames zijn je grootste vijand

Woensdag 5 oktober 2016 – Rotterdam

Het betrekken van de gebruiker in het ontwerpproces is iets wat je vaak hoort. Wat betekent dit eigenlijk precies en hoe ga je er concreet mee aan de slag? Er zijn talloze methodes en theorieën over gebruikersonderzoek, maar vaak moet je hier je eigen draai in zien te vinden. Het begint al met het beantwoorden van vragen zoals: wie gaat mijn product gebruiken, in welke context gaan zij het gebruiken en wat lost het product precies op?

Aannames zijn je grootste vijand

Ilayda heeft een half jaar met een erg interessante en uitdagende doelgroep gewerkt. Tijdens deze editie van Design by Fire Café deelt zij haar belangrijkste conclusies. Tipje van de sluier: aannames zijn je grootste vijand.

Ilayda Kucukosmanoglu is User Experience Designer bij TamTam. In 2016 is zij cum laude afgestudeerd met een specialisatie in UX Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Als ontwerper gaat zij op zoek naar de kern van het probleem en lost dit graag slim op. Gebruikers moeten altijd worden betrokken, no excuses.

Praktische informatie

Datum
Bar open vanaf 19:30, het programma start om 20:00
Locatie Het Industriegebouw, Rotterdam
Toegang Gratis, drankjes voor eigen rekening
Taal Deze presentatie zal in het Nederlands gehouden worden
Aanmelden De registratie is gesloten. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Deelnemers

Zie de deelnemerslijst »

Routebeschrijving

Het Industriegebouw ligt in het Hoogkwartier. Dit gebied, gelegen tussen Oostplein en de Markthal is makkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto en met voldoende parkeergelegenheid.

Reizend per openbaar vervoer: Neem de trein naar station Blaak of de metro naar station Oostplein. Deze halte is op een steenworp afstand van Het Industriegebouw.

Contact

Vragen en opmerkingen zijn welkom: cafe@designbyfire.nl.