Geef content meer oompf

27 februari 2018 – Arnhem

Waarom zit er toch zo’n groot gat tussen het ‘sexy concept’ van een website en dat wat uiteindelijk echt live gaat?

In zijn ontdekkingstocht naar dit grote gat is een van de belangrijkste bevindingen van Daniel Sponk telkens weer: te weinig aandacht voor content. Organisaties blijken niet voldoende kennis en ervaring te hebben om het zelf te verbeteren. Content komt meer en meer in het domein van UX en we kunnen als UX designers content ‘oompf’ geven.

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk laat Daniel zien hoe organisaties begeleidt kunnen worden en hoeveel impact de contentaanpak van zijn bedrijf Eight heeft - maar we kijken ook vooruit naar hoe het nog beter kan.

Op deze avond gaan we het over vele dingen hebben: UX writing, brand voice, content style guides, page tables, prototypes, draagvlak, SEO, WCAG, informatie ontwerp en meer, dus neem je UX (hype)woordenboek mee!

Te weinig aandacht voor content

Daniel Spronk is oprichter van Eight, User Experience Design bureau uit Arnhem. Eight helpt klanten veranderen in hoe ze problemen oplossen en dit in verbinding met de eindgebruiker. Nieuwe dingen blijven leren en plezier hebben in je werk zit in Daniel’s DNA.

Praktische informatie

Datum en tijd Dinsdag 27 februari 2018
Locatie Brigant
Apeldoornsestraat 4a
6828 AB Arnhem